Mit vegyek fel, ha vastag a karom? – Elárulom, miben leszel csinos és magabiztos!

Mit vegyek fel, ha vastag a karom? – Elárulom, miben leszel csinos és magabiztos!

PETITE Janik Anita

Mit vegyek fel, ha vastag a karom? – Elárulom, miben leszel csinos és magabiztos!

Ha Te is napi szinten teszed fel magadnak a „mit vegyek fel, ha vastag a karom?” kérdést, akkor ez az írásom most Neked szól! Nálunk Petite size nőknél is előfordul, hogy erősebbek vagyunk ezen a tájon. Vagy épp azért zavar, mert már nem olyan fiatalos és feszes, mint rég.

Mit vegyek fel, ha vastag a karom?

Ez egy olyan kérdés, amire nemcsak, mint petite size szakértő válaszolok Neked. Azzal együtt, hogy én is 155 cm magas vagyok, az én karom is picit erősebb. Sokáig zavart. Annyira, hogy még otthon sem vettem fel ujjatlan darabokat. Viszont mára már teljesen elfogadtam. Rájöttem, hogy önmagunk elfogadása mindennél fontosabb. Ahogy megismertem adottságaim és megtanultam kiemelni a legelőnyösebb pontokat a testemen, teljesen elfeledtem minden olyat, ami korábban zavart.

Íme, azok a felsők, amelyeket Neked ajánlok. Ezeket a fazonokat szerezd be, amiket mindjárt megosztok veled.  Segítenek a legjobb formádat megmutatni pici nőként.

Rövid japánujjú felsők

A japán ujjas fazon optikailag pozitív összhatást eredményez a felkarnál. Így ha az a pont jelent Neked “problémát”, akkor jó választás lehet számodra. Ez a darab akár egy forró nyári napon is szuperül mutat rajtad!

Áttetsző vagy hálós ujjú felsők

Ha elegáns holmikat, alkalmi ruhákat keresel, akkor picit nehezebb dolgod van. A legtöbb koktélruha ujjatlan, spagettipántos vagy pánt nélküli. Viszont szerencsére, léteznek áttetsző anyagú, csipkés-hálós ujjak is. Olyanok, amelyek „mutatnak is, meg nem is” alapon, diszkréten segítenek megmutatni természetes szépséged.

Háromnegyedes ujjú felsők

Petite size nőknek egyébként is ez az egyik legelőnyösebb fazon! Erősebb karok esetén pedig pláne szuper döntés ez a felső. Nagyon jól tud állni, de mégsincs olyan hatása, mintha rejtegetni szeretnéd egyes testrészed!

Bővített, lebegő ujjú felsők

A bővített ujj, a lebegő ujj ez egyik legjobb választás lehet. Ezek a felsők azért előnyösek, mert a felkarnak a legideálisabb ponjáig érnek. Így szintén segítenek a legelőnyösebb formába hozni a sziluetted.

Alapvetően ideális lehet minden olyan ruhadarab, ami…

  • az erősebb részeidnél picit lazább, bővebb.

És kerülendők az olyan ruhák, amik ezen a ponton, vagyis a fenti részeken…

  • túlzottan szoros
  • testhez simuló
  • nagyon rövid az ujja
  • ujjatlan
  • pánt nélküli
  • spagettipántos
  • puffos ujjú
  • vagy bármilyen módon előnytelen hangsúlyt ad a fenti erősebb részeknek

Mit vegyek fel, ha vastagabb a karom?

Ha nemcsak a karjaid, de a teljes petite size alakod kapcsán is tudni szeretnéd, mi áll jól, miben érzed majd igazán magabiztosnak magad, akkor találkozzunk személyesen. Személyre szabott tanácsokkal várlak a PETITE by Janik Anita programokon!

Te mit szoktál viselni legszívesebben? Mondd el tapasztalataid!

Szépeket : )

PERITE JanikAnita (155)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük