Köszöntelek az alacsony nők lifestyle közösségében! – Ez itt a Petite Blog

Köszöntelek az alacsony nők lifestyle közösségében! – Ez itt a Petite Blog

Mi a Petite? Kikről szól a különleges alacsony nők lifestyle közössége? Ebben a posztban elmesélem Neked, hogy miről és kinek is szól a Petite Blog. Szuper, hogy itt vagy! Kezdjük.

KINEK szól a Petite Blog? Ez a blog Neked szól, ha:

 1. Te is a különleges kisméretű, petite size nők közé tartozol. Azaz nem vagy magasabb, mint 163 cm.
 2. Vagy, ha kicsit magasabb vagy, de kicsik a méreteid és alacsonynak érzed magad. – Sokszor Te is tapasztalod, hogy hosszúk a nadrágok, vagy a felsők hosszai.
 3. Ha szeretnéd végre adottságaid elfogadni és büszkén megmutatni a világnak.
 4. Ha Te az a nő vagy, akinek fontos a csinos megjelenés és szereti a divatot.
 5. Ha Neked is fontos a külső-belső harmónia és hajlandó vagy együtt foglalkozni mindkettővel.
 6. Ha eleged van abból, hogy nem vesznek elég komolyan alacsony nőként.
 7. Ha szeretnéd pici nőként, hogy nőjön az önbizalmad.
 8. Ha szeretnéd, hogy megkapd azt az őszinte figyelmet és elismerést alacsony nőként, amit megérdemelsz.
 9. Ha szeretnél a pici nők lifestyle közösségéhez csatlakozni és megismerni a Petite életfilozófiát.
 10. Ha Te első kézből az első számú Petite-LifeStyle szakértőtől szeretnél tippeket, trükköket, lehetőségeket megtudni. Olyanokat, amit ha megfogadsz megnő az önbizalmad és olyan csinosan állnak rajtad a ruhák, hogy sorban megakadnak a tekintetek rajtad!

MIRŐL szól a Petite Blog?

#1 Petite Blog: A külcsínről a divatról és stílusról. A szépről!

Ismerős az érzés, amikor görgeted a Facebookot, vagy kedvenc butikodba belépve meglátsz egy új ruhát és nem tudsz neki ellenállni? Szerelem első látásra, mert azonnal levesz a lábadról és elcsábulsz! Ha veled is fordult már elő, akkor kétség kívül Te is szenvedélyesen szereted a divatot és a szép ruhákat. Mint én! Mindig is szerettem és a mai napig így van ez, mert imádom a szépet, imádok csinos lenni.

A megjelenésünk és a környezetünk szebbé tétele és a szép értékelése az esztétikai intelligenciánkkal függ össze. Az esztétika egy nagyon magas rezgés egy nagyon kellemes pozitív érzelmi állapot. Ha valami szépet csinálunk, akkor elragad minket egy minden más érzést felülmúló hangulat. Amikor a tükörbe nézünk és jól nézünk ki elfog minket a gyönyörködés érzése. Amikor nagyon szépnek érezzük magunk és azok vagyunk, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy másokból vonzalmat, csodálatot váltunk ki és megszűnik minden rossz érzés. Azért mert ez a rezgésszint vonzza legjobban az őszinte figyelmet és emiatt okoz örömöt a szépségünk. Ha velem tartsz, ezt segítek Neked is a divaton és a stíluson keresztül elérni.

#2 Petite Blog: A belsőről, az önbizalomról

Hiába egy tudatosan összeválogatott kifogástalan szett. Hiába szerelem első látásra álomruci. Hiába tükrözi a stílusod az egyéniséged egy ruha, ha belül nincs minden rendben. Én azt vallom, hogy a külső, a styling csak az egyik fele a dolgoknak, mert elengedhetetlen a belsővel is foglalkozni. Ezért a PETITE by Janik Anita lifestyle programok is mind ebben a szellemben épülnek fel. A hagyományos stylistoknál kapsz pár színt, pár fazont és kész. Ez is jó, hogy elindulj az úton. Viszont ahhoz, hogy igazán növeld az önbizalmad és tartós változást érj el, fontos a belsődön is dolgozni. Az értékrended, jövőképed, vágyaid, elakadásaid, erősségeid, gyengeségeid. Ezek mind, mind fontosak. Hisz legtöbb esetben mindig valamihez fel szeretnénk öltözni. És a végén magabiztosabbak akarunk lenni. Ebben segítek Neked. Szívből.

#3 Petite Blog: Az alacsony nők elismeréséről

A közhiedelem azt mondja, hogy 163 cm alatt egy nő alacsony és azt el kell titkolni, mert nem elég értékes és vonzó. A divatmédia és a hagyományos divatszakmabeliek igyekeznek elhitetni, hogy a nők csak bizonyos paraméterekkel lehetnek szépek. Ez hatalmas hazugság! Segítünk, hogy ezt felülírhasd és többé ne egy szabvány-szépségideál határozza meg, hogyan nézzél ki és hogyan érezd magad a bőrödben alacsony nőként. Hisz nem számít, ha elmúltál már húsz éves, alulról súrolod a 160-at és van egy kis felesleged. Ha jól érzed magad a bőrödben és vibrálsz az az igazán nőies és elismerésre méltó. Mi abban hiszünk, hogy egy pici nő értékes és csinos lehet anélkül is, hogy magasabb, vagy  még karcsúbb lenne! Ha Te is így gondold, csatlakozz hozzánk!

#4 Petite Blog: A Petite életfilozófiáról

Amiről a PETITE szól az sokkal több, mint öltözködés. Valójában egy életstílus. Egy pici nő nem rejtegeti adottságait, hanem kiemeli és megéli azt. Belülről vibrál, fejleszti önmagát és életmódját, arra törekszik, hogy egészségesebb legyen, bölcsebb és elégedettebb. Ez sokkal több annál, mint öltözködés. Ez az élet tudatos megélése! A PETITE életstílus elve valójában a külső és a belső közti egyensúly tudatos életmódon keresztül történő megteremtése. Amely hivatásban és magánéletben is színes és egyre csak jobb lesz. – Megfűszerezve az adottságokra való büszkeséggel!

KITŐL? Közvetlenül a pici nők első számú  lifestyle szakértőjétől, a Petite alapítójától, a 155 cm magas Janik Anitától

Szívesen árulom el Neked a sikeres és magabiztos petite size nők minden titkát, hisz ez mára már az életem részévé vált. 2011-ben nyitottunk egy üzletet vidéken párommal. Ott először butikvezetőként, majd divattanácsadóként dolgoztam. Közben több területtel is  közelebbről megismerkedtem. Végeztem stylist, színtanácsadó, smink és coach képzéseket. Legutóbbit azért, mert hitem szerint tartós változást csak a belsőnk és külsőnk együttes fejlesztésével lehet elérni. Mára már több éves szakképzéssel és tapasztalattal a hátam mögött  csinálhatom azt, ami a szenvedélyem. Petite-LifeStyle tanácsadónő vagyok. Így szívesen osztom meg veled a Petite Blogban az évek során összegyűlt tapasztalataimat: divatról, nőiességről, aktualitásokról, önbizalom növelésről, alacsony nőkről, stb. Ha magamat külső szemmel kellene bemutatni, akkor azt mondanám, hogy olyan vagyok,

 • Akinek szenvedélye az alacsonyabb nők megjelenésének, ruhatárának szépítgetése.
 • Aki hiszi, hogy munkája fontos, ezért minden tevékenységét áthatja a szép és rend szeretete, egyszerűség és a kedvesség.
 • Aki maga is ízig-vérig petite size adottságokkal megáldott nő, a maga 155 cm-ével.
 • Aki butikvezetőként kezdte és idő közben a stylist szakma legjobbjaitól tanulta személyesen.
 • Aki csak és kizárólag pici alkatú petite size nőkre van specializálódva.
 • Aki szereti, ha egy nő divatos és nem nézi le azért, mert nem stílusos.
 • Aki 2016 óta egy gyönyörű kislány boldog anyukája.
 • Aki párjával boldog párkapcsolatban él és közös küldetésüknek tekintik az alacsony nők hétköznapjainak megcsinosítását.
 • Aki olyan állatbarát, hogy mindkét kutyusát menhelyről fogadta örökbe.
 • Aki egy belevaló, közvetlen, pozitív vidéki lány.

MIÉRT indítottam el a Petite Blogot? Azért mert:

 • Nem tudok a divattal, ruhákkal, emberekkel nem foglalkozni.
 • Az az álmom, hogy minden családnak legyen legalább egy olyan hölgytagja, akinek hozzájárulhattam a csinosításához. Aki mintát tud mutatni, meg tudja osztani azt a szépet, amiért nap, mint nap felkelek.
 • Mert az a célom, hogy csinosak legyenek a nők, élvezzék a szépet így én is élvezhetem, mert közéjük tartozom.

Ezt az álmot valóra váltva döntöttem úgy, hogy útjára indítom a Petite Blog-ot!

Tarts velem a Petite Blog-ban és csinosodjunk együtt!

Szépeket : )

PETITE JanikAnita (155)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük