Alacsony, molett nők öltözködése: mit viselj, hogy gyönyörűnek érezd magad?

Alacsony, molett nők öltözködése: mit viselj, hogy gyönyörűnek érezd magad?

Forrás: pixabay.com

Alacsony, molett nők öltözködése: mit viselj, hogy gyönyörűnek érezd magad?

Ne állj tétlenül a gardrób előtt! Mostani posztom témája az alacsony, molett nők öltözködése. Szeretném bebizonyítani Neked, hogy a csinosság nem a centiken, vagy kilókon múlik! 6 szuper tipp, ami segít 163 cm alatti nőként, egy kis felesleggel is gyönyörűnek érezni magad.

Alacsony, molett nők öltözködése

A nők hajlamosak sokkal rosszabbnak látni magukat és alakjukat a valóságnál. Éppen ezért, az alacsony, molett nők öltözködése mindig kicsit nehezebb terület. A legtöbben eleve szomorúak a testmagasságuk miatt. Ehhez még sokszor ott vannak a pluszkilók okozta kihívások is… Mindez egy olyan világban, ami kifejezetten divatkultuszként kezeli a magas és sovány alakot. Amit elsőként mindenképpen leszögeznék, hogy a csinosság nem ezen múlik. A csinosság sokkal inkább a belülről jövő kisugárzás és az öltözködés összhangjának kérdése. Minden alakból ki lehet hozni rosszat, vagy jót. Ez az egész egy nagyon összetett kérdés.

“Nem vagyok elég jó” – a legnagyobb hazugság, amit a leggyakrabban hallok…

Petite-életstílus szakértőként a legtöbb petite size vendégemnél tapasztalom, hogy azt érzik magukról, hogy úgy ahogy vannak nem elég jók. Mindegy, hogy sovány, teltkarcsú, vagy normál paraméterekkel rendelkeznek. A programjaim során is mindig a meglévő szépséget keressük. Azt emeljük ki és azt mutatjuk meg a világnak!

Sajnos mindig a hibákat keressük magunkban. Nekem is van egy kis plusz a hasamon, de elfogadom. Én is szoktam méregteleníteni, mozogni. Azért, hogy egészségesebb, fittebb, energikusabb legyek. Nem azért, mert azt érezném, hogy úgy, ahogy vagyok nem vagyok elég jó.

Elfogadtam magam és adottságaim. Így viszont azt érzem, hogy egyre jobb vagyok!

Hol vannak azok a párnák?

Nyilván nem mindenki hízik ugyanúgy és ugyanoda. Az alacsony nők nagy részének problémás tájékát a hasuk, illetve a derék két oldala jelenti. Ez nagyban függ attól, hogy milyen alap testalkatról beszélünk.

Az egészséges mértékű, azaz nem káros pluszkilókkal semmi baj. Ha apró hurkáid vannak az is rendben van. Viszont, ha mégis szeretnél pozitívan változtatni az összképen és jobban érezni magad, akkor az alábbiakat fogadd meg!

Így néz ki az ideális gyakorlat az alacsony, molett nők öltözködése során

 1. Kerüld a fényes anyagokat
  A csillogó textúrák mindenre rátesznek pár centit és kilót. Ezért nem érdemes azokon a részeken viselni, ahol a pluszkilók találhatók.
 2. Fodrozások és gyűrődések a ruhán
  Nyilván, nem a hatalmas fodrokat és buggyokat kell ez alatt érteni, amelyek még inkább felnagyítanak mindent. Hanem a diszkrét és ezáltal figyelmet elvonó fodrokat és gyűrődéseket válaszd. Egy laza esésű fodros, vagy gyűrt anyag alatt nincs az az avatott szem, ami kiszámítaná, hány centi lehet a derekad átmérője.
 3. Sötét felső világos blézerrel vagy kabáttal
  Nem kell kizárólag fekete felsőket hordanod! Válassz sötétebb árnyalatokat, amilyen akár a sötétszürke, a mélykék, a méregzöld, a sötétlila, vagy a sötétbarna. Hozzá pedig vegyél fel egy világosabb felsőt. Így optikailag a figyelem a belső, keskeny, sötét sávra irányul majd.
 4. Nyitva hagyott kardigán/kabát/blézer
  Fontos, hogyha összegombolod, vagy cipzárazod ezeket, teltebbnek mutat majd hasban. Így inkább szavazz a lezser stílusra! Emellett előnyös, ha enyhén felhajtott az ujja. Ez nyúlánkabb hatású karokat eredményez.
 5. Egy alakformáló fehérneművel
  A legjobb formába hozhat. Viselj bátran ilyet!
 6. Color-blocking ruhák
  A celebek is szívesen viselik ezt a vörös szőnyegen. Ez az a darab, aminek van egy középen futó, sötét, íves sáv, míg körülötte valamilyen egyéb szín. Ideálisan két ujjal térd fölé, vagy térdig érjen a ruha. Az alá semmiképp, mert akkor egyáltalán nem a vágyott hangsúlyt érheted el.

Személyes segítséget szeretnél, mert egyenlőre nem tudod, merre indulj? A PETITE by Janik Anita lifestyle programok erről szólnak. Hisz nekem a pici nőkben rejlő szépség megmutatása a szenvedélyem. Keressük meg együtt a tökéletes szetteket Neked! Olyanokat, amikben nem a centiken és kilókon múlik majd előnyös adottságaid kifejezése!

Te hogyan öltözöl alacsony molett nőként? Oszd meg bevált tapasztalataidat velünk!

Szépeket : )

PETITE JanikAnita (155)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük