A petite size csinos anyuka Hornyák Hajnalka Dundika – Mi teszi olyan vonzóvá?

A petite size csinos anyuka Hornyák Hajnalka Dundika – Mi teszi olyan vonzóvá?

Forrás: Polyák Attila (ORIGO)

A petite size csinos anyuka Hornyák Hajnalka Dundika – Mi teszi olyan vonzóvá?

Dundika 2005 playmateje mára sok nő példaképévé vált, mert igazi irigylésre méltó csinos anyuka! Elégedett és boldog, igazi nő! Minden nyilatkozatából érezhető az egyszerűség, a „két lábbal a földön állás”, a szó legjobb értelmében.

Mitől olyan csinos anyuka Dundika?

Hornyák Hajnalkát (Dundika) mutatom be Neked úgy, ahogyan eddig még nem ismerted. Nemcsak, mint csinos anyukát, hanem, mint hazai petite size hírességet. Igen, Dundika is a különleges pici nők táborát ékesíti a maga 162 centiméterével. Igaz a felső határon van, de nem számít. Egy igazi, pozitív energiabomba. Minden képen ragyog, sugárzik. Azon túl, hogy volt Playmate, énekesnőként, anyaként és párként is kitűnően helytáll.

Dundika, a csinos anyuka

A boldog nő, a kiteljesedett, csinos anyuka – mára már ilyen kép él bennünk az egykori nyuszilányról. Hazánk egyik legnépszerűbb celebjét Majoros Pétert várja haza minden este. Dundika tudja a receptjét annak, hogy miképp lehet egybetartani a családot és megtartani Majkát, rengeteg nő kedvencét.

Pozitív önértékelés nagyképűségtől mentesen – ez tuti recept a kezében! Nem értékeli túl magát, de alul sem. Mindig is elismerte, hogy alapvetően szerencsés alkattal van megáldva. Ez annak ellenére is igaz, hogy csak 162 cm magas. Két gyerek után már ő is jobb minőségű ételeket fogyaszt és bizony az edzőteremnek is rendszeres látogatója.

Emellett, mi jellemzi a csinos anyuka stílusát?

A hétköznapokban egyszerű kényelem és praktikum jellemzi a megjelenését. Nem érdekli különösebben hogyha smink nélkül látják és szívesen jön-megy egyszerű, sportos összeállításokban is. Azonban a párkapcsolatában nagyon fontosnak tartja, hogy az anyuka és apuka szerepkör mellett nőnek és férfinak is megmaradjanak „Petivel”. Így a csinos anyuka ilyenkor ismét egy kicsit “visszaöltözik” nyuszilánnyá…

„Mi Petivel nagyon figyelünk arra, hogy nyolc év után is megtartsuk az intimitást. Ne csak szülők legyünk, hanem egymás szeretői is. A kettesben töltött idő nagyon fontos egy kapcsolatban. Peti egyébként rengeteget dicsér. Neki akkor is tökéletes voltam, amikor a szülés után maradt rajtam pár kiló felesleg. Számára én vagyok a legszexisebb nő a világon”

Hogyan várja haza egy egykori playmate a párját, ha tetszeni akar neki?

„Petinek mindenem tetszik, imádja a testem. Szereti, ha egy kicsit szűkebb ruha van rajtam. Érdekes, hogy őt nem a csipkében lehet elcsábítani. Jobban szereti az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat. Ha csipkében várnám otthon, azt hinné, megőrültem.”

Lilu szerint

 • Anno: “Magyarország 6 legszexibb nőjének egyike.”
 • “Magyarországon évekig a jó nő szimbóluma volt.”

Saját bevallása szerint

A felnőttkori tündöklés és beteljesedés oka gyermekkorára vezethető vissza. Dundika titka, hogy megmaradt természetesnek és soha nem tette magát feleslegesen, nem görcsölt rá semmire.

 • “Az én életemnek volt egy nagyon rossz szakasz a gyermekkoromban.” (Valószínű ezért olyan hálás és boldog a felnőttkori énjéért. Szavaiból erre lehet következtetni.)
 • “Nem voltam kirívóan szép kislány.”
 • “Mindig elégedett voltam magammal. Nem voltak és nincsenek kételyeim.”
 • “Addig a pontig tudok alkalmazkodni, amíg jól érzem magam.”

Ha valami nem tetszik magadon bátran kérj segítséget!

Második terhessége során neki is volt bizony mélypont az életében. Nem volt teljesen kibékülve alkatával, mert nagyon megnőtt az étvágya, ami gyorsan megmutatkozott rajta. Szülés után is maradtak a plusz kilók, ami zavarta.

“Nem tudtam elfogadni azt, amit a tükör előtt állva láttam.”

De erőt vett magán és segítséget kért, hogy változtasson és sikeresen meg is oldódott minden. Arra bátorít mindenkit, hogy a rossz gondolatok helyett kérjünk segítséget. Orvostól barátoktól, bárkitől. Szégyen nélkül!

Ezek a gondolatok Dundika felnőttkori önelfogadásának és magával való elégedettségének titkai. Ebben a posztban olvashatsz 10+1 titkot arról, hogy mit csinálnak másként a magabiztos nők és a csinos anyukák.

Hornyák Hajnalka “Dundika”

 • Párja után Majoros Hajnalka
 • 162 cm magas petite size nő
 • 1983-ban született
 • Modell, énekesnő
 • 2005 Playmate-je
 • Párja Majoros Péter Majka
 • 2013-ban Majka és Dundika lett az év sztárpárja
 • Volt arca a hazai fast fashion óriásnak a Mayo Chixnek és együttműködött a  Chango & Rinnaldival és még sok mással.

Egy újabb remek példa arra, hogy alacsony nőként azon túl, hogy valaki lehet Playmate, modell a magánéletben lehet kiváló feleség, nagyszerű anya és gyönyörű, sikeres petite size nő. Köszöntünk a kivételes pici nők közösségében! Dundika minden csinos anyuka, vagy feleség számára jó példa.

Ha jóban vagy magaddal, ha megfelelően tudod hangsúlyozni az adottságaidat, az 100%-ban látszik rajtad. Ekkor fogod csak igazán csodásan érezni magad a bőrödben! Úgy érzed, segítségre van szükséged? Keress bátran! A PETITE by Janik Anita lifestyle programok erről szólnak. Egyszerre foglalkozunk a külsőddel és a belsőddel, hogy a legjobb formádban tündökölhess.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel is!

Szépeket : )

PETITE JanikAnita (155)


Dundika idézett nyilatkozatai itt és itt olvashatók és a vele készült interjú itt nézhető meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük