A bohém öltözködési stílus és a petite size nő: bájos, különleges és nagyon laza

A bohém öltözködési stílus és a petite size nő: bájos, különleges és nagyon laza

Forrás: pixabay.com

A bohém öltözködési stílus és a petite size nő: bájos, különleges és nagyon laza

A bohém öltözködési stílus nem kopott ki a divatból. Ám erőteljes személyiség szükséges ehhez a feltűnő irányzathoz. Úgy érzed, ide tartozol? Akkor olvass tovább róla!

Miről ismerni fel a bohém stílusú petite size nőt?

Egy stílusos petite size nőt onnan ismerni fel, hogy önbizalmat áraszt. A bohém öltözködési stílus képviselőjeként, ez még egy nagy-nagy adag önazonossággal is társul. Ez olykor szinte már zavarba ejtően szabad, de mindig teljes egészében felejthetetlen.

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra leginkább ideális ruhadarabokat és szetteket, muszáj, hogy jobban elmélyülj az önismeretben. Adottságaid külső és belső megismerésében. Érdemes megvizsgálni:

  • a korodat
  • élethelyzetedet
  • értékrendedet
  • jövőképedet
  • munkádat és stb.

A testismeret, alkatismeret pedig annak érdekében szükséges, hogy tudd, mely pontokat érdemes hangsúlyozni magadon. Meg kell tanulnod ezek szerint alakítani ki a ruhatáradat, öltözködési, viselkedési és vásárlási szokásaidat. Az életstílusodat.

Van aki egy és van aki több stílus keverékében találja meg önmagát

Sokféle stílusú petite size nő létezik. Ebben a posztban írtam a többi öltözködési stílusról, amit érdemes elolvasnod. Mindenki más-más stílusirányzatban, vagy egyik-másik keverékében találja meg önmagát. Engem is egyszerre jellemez a klasszikus és a romantikus stílus. A lényeg az önazonosság. Ahogy már írtam, a bohém öltözködési stílusú petite size nő, ennek egyáltalán nincsen híján…

A bohém öltözködési stílus legfőbb jellemzői

A bohém öltözködési stílus nagyon jól leírható egy rövid és tömör szóval: hippi. A szabadság, a lázadás, a kényelem és a feltűnőség egyszerre keveredik benne. A bohém stílusú nőnek igazán eklektikusak a stílusjegyei.

Milyen darabokban érzi jól magát a bohém öltözködési stílusú petite size nő?

Vannak olyan bohémek, akik kimondottan a színes, élénk, például batikolt darabokban érzik jól magukat. Míg mások viszonylag letisztult színvilággal – bordó, fehér, bézs – kombinálják az egyébként woodstocki időket idéző holmikat. Ezek olykor szűk pamutruhák, máskor lenge darabok. Lehetnek például pólóruhák, vagy laza szabású nadrágok. Anyaghasználatában a klasszikusokat szeretik. Olyanokat, mint a farmer vagy a csipke. Viszont  szintén feltűnő, fesztiválos formavilággal.

Elemében érzi magát a bohém pici nő:

  • Shortokban, pántos felsőkben, ejtett vállas ruhákban és oversize darabokban is.
  • Szívesen kombinál hímzett, népies kiegészítőkkel, bőrpántos sarukkal és statement ékszerekkel.
  • Gyakran fordulnak elő tollak, virágok is a bohém öltözködési stílusú pici nők szettjeiben.

Feltűnő és sokszínű stílusát nem nehéz felismerni. Talán a fesztiválokon olvadnak bele picit jobban a tömegbe a modern hippi sikket kedvelő petite size nők.

Ha szeretnéd tudni hogy, pontosan milyen darabok állnak igazán jól a saját, bohém öltözködési stílusodon belül, akkor fordulj bátran hozzám! A PETITE by JanikAnita programoknak a stílusmeghatározás mindig az egyik legizgalmasabb része.

Te ismered a stílusod? Írd meg kommentben!

Szépeket : )

PETITE JanikAnita (155)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük